Tv-stjärnor?

I förrgår spenderade vi tiden, förutom några enormt trevliga timmar hos Anna med hela gänget, också ett par timmar på BK med Stångåstaden play. Det är en tv-kanal som bara sänder i mitt bostadsbolag och de ville göra ett reportage om deras hyresgästers intressen! Det blev en intervjudel och sen visade jag agility med Monster! Väldigt roligt var det och jag hoppas att det blev nåt vettigt av det. Intervjudelen var inte helt lätt, tänk er att få frågor i stil med ”hur tränar man agility” och ”vad är agility” och sen improvisera fram ett svar framför en rullande kamera? Är inte helt nöjd med det svaret på träningsfrågan för att jag tror att jag sa att det tar många år att träna in bra handling, vilket det ju inte alls behöver göra. Jag hade nog föredragit att fundera på de frågorna i lugn och ro först, nu blev det några omtagningar..

Agilitydelen gick rätt skapligt, men nåt litet fel (typ snurr eller rivning) blev det nog både här och där. Det jag var mest nöjd med var att han plötsligt kunde slalom utan problem igen 😀 Hoppas det håller i sig nu!

Reportaget kommer sändas på Stångåstaden play så man måste bo här och använde deras box för att kunna se det (vilket itne ens jag kan, vi har inte boxen inkopplad…) men det ska komma en kortare variant på deras hemsida också!

Annonser

Publicerat på 23 juni 2011, i Agility. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Tv-stjärnor?.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: