Smycken

För ett par veckor sen vann jag ett armband från Marie! Jag vinner aldrig nåt men den här tävlingen hade inte så många deltagare och så var turen på min sida 🙂 Jag gillade armbandet så att jag bad att få ett halsband till och visst fick jag det! Visst är det fint! Marie gör smycken själv och nu funderar jag på vad nästa inköp ska bli..? Pärlor är ju bra för mig som är nickelallergisk också 🙂 Följer man henne på fb så dyker det då och då upp små tävlingar också!

20110626-190802.jpg

Annonser

Publicerat på 26 juni 2011, i Just nu. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Vad roligt att du uppmärksammar mina smycken i din blogg! Vad glad jag blir att de blir uppskattade! 😀 Hoppas att du inte blir allergisk av låsen bara :S Jag kan nämligen inte garantera att de är helt nickelfria….
    Klura på nästa inköp du och så hör du av dig när du bestämt dig 😉 Återigen, superkul att du blev så nöjd!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: