Host host host

Jag och Pascal är sjuka, jag sen i söndags (på allvar alltså, varit förkyld har jag ju varit sen förra lördagen) och Pascal fick över 39 graders feber igår. Jag hostar framför allt, har sovit 4-5 timmar per natt de senaste tre nätterna och bara hostat och hackat innan. I ren desperation har jag suttit i sängen och klunkat whiskey för att få några timmars sömn när hostmedicinerna inte har hjälpt. Idag har jag iaf efter lite om och men när telefonen inte fungerade till VC och jag till slut fick maila in via Mina vårdsidor där man loggar in med bank-id fått tag på ny medicin… Mitt desperata meddelande (jag var gråtfärdig på förmiddagen efter en sömnlös natt och bara ”du är placerad i kö och vi tar emot ditt samtal så fort vi kan” i örat i över en halvtimme utan svar) fick gehör och nu har jag fått Cocillana, en hostmedicin som alla hyllar! Jag har inte märkt av någon effekt ännu, men jag hoppas det kickar in snart 🙂

Trots att jag är sjuk så måste ju hundarna rastas och idag blev det en kort sväng på bk också eftersom jag har lite panik över utebliven slalomträning med Monster. Jag orkade ju inte springa, men några slalom och gunga-reps blev det iaf! Då räcker det ju att jag går eller står stilla 🙂 Idag kunde han slalom så fint så fint! Inte en enda gång visade han upp ”det nya” där han kör varannan port efter typ 5e pinnen utan har var tvärsäker på vad han skulle göra även i full fart! Det är ju nerverna och självförtroendet som spelar stor roll tror jag, men eftersom han nu tar rätt port in i slalom även på tävling så hoppas jag att han snart rasslar igenom slalom på tävling lika fint som han gör det på träning! Sen tror jag minsann att den lilla hunden är redo att kunna nolla, han känns så fin och trevlig att köra med!

Troll fick köra några ”runt”, det förekommer ju en aning oftare i klass 3 så det är något som måste sitta, gärna även på lite avstånd. Det gör det inte än så vi har lite att träna på! Tajtare svänga måste vi också träna på, tydlighet från mig kanske framför allt!

Nu ska jag dö  i soffan, ännu har jag inte känt av morfinet som finns i Caocillanan, men snart kanske…? Det skulle vara trevligt att iaf få sova 7-8 timmar inatt som omväxling…

Publicerat på 13 juli 2011, i Agility, Monster, Troll. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Krya på dig! Starkt att orka träna hund när du är sjuk!

  Gilla

  • Starkt eller dumt är frågan :p men jag ställde in den planerade träningen med Ida iaf och körde bara en kortis, annars hade jag nog varit frestad att köra för hårt för mig 🙂

   Gilla

 2. Vila kropp och själ och krya på dig! Du hinner träna och tävla – ung som du är;-)

  Gilla

  • Joo, det är klart, men du vet, tävling sön-mån och vi behöver ett par träningspass innan dess 😛 Men det var en kortis iaf 😀

   Gilla

%d bloggare gillar detta: