Semester

Första dagen på min två veckor långa semster! Jag har redan haft en vecka lite utspridd över kurser och tävlingar. Nu är min största oro att det ska regna i två veckor eftersom väderprognosen ser lite grå ut. Jag hoppas också att Pascal ska blir frisk snart, han har fortfarande hosta och feber. Jag har jobbat i två dagar iaf, lätt morfinpåverkad, men ändå 🙂 Vi har nu fyra olika hostmediciner varav 3 på recept hemma nu, den senaste var helt galen!Pascal sov hela dagen efter att ha tagit den, den var värre än cocillana!

Semestern ska inledas med en storstädning,  fy fan vad det ser ut! Om det ska se vettigt ut här behöver jag dammsuga varannan dag, nu har jag inte städat på en vecka. Fullständigt gräsligt! Hälften av mina blommor dog när vi var i Skutskär också så nu behöver nån göra ett rejält ryck!

Imorgon är det dags för Ulricehamn, det ska bli väldigt roligt! Monster har varit väldigt duktig på slalom de senaste träningspassen så nu har jag lite hopp att han ska ta sig igenom på tävling också och Troll har inte rivit så det finns hopp! Vore ju väldigt trevligt att komma upp i trean på heltid.. 🙂

Publicerat på 16 juli 2011, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Semester.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: