Yes, we can

Just ligger jag i en lillstuga i familjen Wergårds trädgård i Borås (tack Doris och Sven för gästfriheten!) och lyssnar på regnets droppande och är tacksam över att jag inte tältar.. Första dagen av Miniknallen är över!

Troll och jag satte vår första nolla i hopptrean idag och jag trodde ärligt talat inte att det var sant när jag gick i mål. Så underbart härligt! Vi kom 4 av 103 starter! Vi kunde fått cert om inte Cissi med Lipton slagit oss (stort grattis Cissi :D) och det här stärkte definitivt mitt agilitysjälvförtroende! Vi kan liksom! Trots allt harvande och alla nästanlopp och femfelare så kan vi faktiskt det här, vi kan nolla i trean, vi hör hemma här! Och dessutom, Troll har inte rivit ett enda hinder idag och han känns så fin så fin! I agilityn ramlade han av balansen tyvärr och så skaffade jag oss en vägran på gungan, men inga rivningar, skönt.

Monster löste slalom riktigt fint idag, han ramlade ur i tionde porten men tog det perfekt på andra försöket. Snart så sitter det på första! Han har känts lite explosiv idag, men väldigt fin också, bitvis.

Nu ska vi sova och ladda inför imorgon, klockan står på 5.45 så det är sovmorgon jämfört med kl 4 som i morse. Ibland undrar jag om jag är dum på riktigt. Men så sätter man ett fint lopp och alla mil och tidiga mornar är liksom bara värt det 😉

Publicerat på 17 juli 2011, i Agility, Tävla, Troll. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Visst är det underbart när det stämmer – rena självförtroendeboosten. Håller tummarna för i morgon!

    Gilla

  2. Massa grattis!! Klart ni kan, ni är ju grymma! =)

    Gilla

%d bloggare gillar detta: