Dagens Ulricehamn

Idag har jag inte fått lika bra resultat som igår. Typ inga resultat alls. Troll och jag var kanske helt överens om hur man gör agility idag. I agilityloppet inledde han med att riva andra hindret och då gick luften ur mig. Sen rev han nåt mer och så tog han fel tunnelingång. Fasen var besviken jag blev över den där första rivningen! Luften gick helt ur mig, det fanns ingen anledning att riva där! Men på’t igen som man säger.. I hopptrean så drog han rakt fram efter hinder nummer två och drog in tunneln som var nummer fyra… Jag försökte fortsätta men Troll tog inte ett enda hinder jag visade på så jag gick av. Besviken. Men jag är ju glad över gårdagen såklart, retligt bara när båda loppen tar slut så hiskeligt fort.

Monster var mer samlad idag än igår. Igår kändes han lite sådär nitroglycerinig, idag var han mer under kontroll. Agilityloppet gick riktigt bra och Monster tog slalom på första försöket för andra gången på tävling 😀 !! Utan att tveka och med fin attityd 🙂 Sen rev han några hinder och ramlade av gungan så då tog jag om, vilket iofs var synd för det hade varit kul att jämföra tiden. Det kändes som ett rätt skapligt lopp med undantag från rivningarna! I hopploppet diskade Monster sig genom att ta fel hinder på ett ställe. Fördelen nu är att han släpper mig och inte frågar utan suger på hindren, men då kan det ju bli fel ibland om man inte läser mattes linje perfekt och det var vad som hände. Slalom blev en vägran först, fel port, men sen tog han det perfekt! Så jäkla skönt, det känns som att det släpper med både slalom och flytet i loppen, han blir roligare för varje gång 😀

Nu är det 3 veckor tills nästa start och vi ska träna på bakombyten (Monster), att inte riva (båda), slalom på lite svårare sätt (Monster), kf på balansen (Monster, han hamnar gärna snett åt mitt håll när jag inte hänger med) och att lyssna på sin matte och vara svängbar utan att riva (båda). Men det är ju bra att ha lite att träna på 🙂

Publicerat på 18 juli 2011, i Agility, Film, Monster, Tävla, Troll. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Dagens Ulricehamn.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: