Semester i 3 dagar till och en födelsedag att fira

Pascal fyller år idag, inte en dag över 25 såklart 😉 I present har han fått en halv cykel och ett spel samt en hel tårta. Vi kommer rulla fram om vi äter hela 🙂 Strax ska vi ner på stan för att hitta nåt lämpligt matställe, bästa sushistället hade tyvärr semesterstängt, men nåt gott ska vi väl hitta. Med en öl till kanske. Eller två 🙂

Jag har totalt 3 veckors semester i sommar och 5 dagar lade jag på tävlingar och kurser. Nu har jag snart haft 2 veckor semester i sträck, helt underbart! Okej, jag var ”ledig” när jag var arbetslös i vintras men det är inte riktigt samma sak. Nu är jag LEDIG istället för ”ledig” och kan njuta av varje liten solstråle, liten skur och varje tillbringad minut med Pascal och vovvarna utan jobbångest! Igår simmade vi på förmiddagen både jag och hundarna och på kvällen gick vi en lång svamppromenad i skogen, idag har vi tränat agility trots att det var lite för varmt. Monster sätter slalomingångarna nu men missade en port på mitten istället några gånger. Det var en gammal modell av slalom med stödpinnar som stack ut på mitten och det är tydligen rätt störande tycker Monster! Annars går han riktigt fint 🙂 Troll går också fint, fast båda rev ett par bommar. Attans alltså, det var halt iofs, men bara de där bommarna ligger kvar så sätter vi ju resten!

Imorgon ska vi till min moster med familj och deras ö utanför Arkösund. Jag var där väldigt mycket som barn och det var underbart, solvarma klippor och skog, kojor och morgondopp. Jag hoppas att vädret blir bättre än vad prognoserna säger (det har varit genomgående så under hela min semester faktiskt!) så vi får tillfälle att bada och sola! Största problemet kommer väl att vara att hålla hundarna från att vara i vattnet konstant 😛

Publicerat på 28 juli 2011, i Just nu. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Hälsa mannen grattis från oss 🙂 kram

    Gilla

%d bloggare gillar detta: