Frakturera mera?

Alltså, det är ju helt sanslöst, men jag har gjort det igen. Skadat mig alltså. Vi var i Jönköping idag och tävlade och i sista loppet sprang Monster in i mina ben och fällde mig så att jag handlöst kraschade. Jag landade på axeln (trodde jag iaf) och det gjorde helt galet ont, jag rullade över på rygg och låg bara och tjöt. Jag kunde inte röra mig alls. Efter vad som kändes som en väldigt lång tid så släppte den mest akuta smärtan och jag kunde resa mig och gå av planen. Men det gjorde fortfarande väldigt väldigt ont. Som tur var fick jag lite diklofenak (tack Malin!!) och det lugnade ner sig lite.  Ida fick köra hem och väl hemma blev det en tur till akuten för att kolla upp vad som hänt. Jag blev skickad till röntgen för att utesluta fraktur, fast läkaren trodde att det var en stukning. Tyvärr hade han fel… Tydligen så  har jag försökt ta emot mig och då har mina muskler i armen varit så spända samtidigt som jag slog i marken så att muskelfästet drog av en bit av skelettet i axeln 😦

Nu har jag armen i mitella och det kommer ta 4-5 veckor innan den läkt ihop. Just nu gör det inte ont men jag kan inte röra armen överhuvudtaget vare sig framåt eller utåt. Vete fasen hur det ska gå med mina agilitystarter framöver. För att inte tala om jobbet med allt bilkörande! 😦

Resten av dagen då? Ja dagens duktigaste är Ida och Kezo som trippelnollade(!!) och tog två pinnar i hoppklass! Grymt!!! Själva så var Troll närmast i första klassen, då fick vi en rivning. Det var lite mitt fel för jag gav honom inte någon bra linje.. Sen gjorde Troll en makalös rädding på balansen! Han höll på att ramla av men klamrade sig fast med hull och hår, kolla in fílmen så ser ni!

I det andra loppet kändes det sådär och vi fick flera fel. Sen var han helt ur form efteråt , var lite vinglig och såg ut att ha besvär med höger bak. Han blev mycket bättre efter en långsam promenad i skogen och Tobbe Svensson hittade inget fel men jag vet inte än hur det gick med benet. Lite ojämnt går han kanske..

Monster tog iaf slalom i hopploppet och gick riktigt bra första halvan. Sen trasslade vi in oss och diskade oss, men Monster var duktig ändå 🙂 Och agilityloppet gick ju riktigt bra fram tills den lilla olyckan… 🙂 Tack och lov så skadade ju han ju sig iaf inte!

Publicerat på 06 augusti 2011, i Agility, Film, Tävla. Bokmärk permalänken. 7 kommentarer.

 1. Ojojoj, vilken dag! Stackars dig som föll så otäckt, stackars Troll som kämpar för balansen på balansen och stackars Monster som inte fick fullfölja sitt lopp. 😉 Nä, skämt å sido – verkligen jättetråkigt! Jag hoppas att du kan köra lite agility trots skadan. Håller tummarna!

  Gilla

 2. Typiskt dumt avslut på dagen.. och på en sån fin första halva av banan..

  Håller alla tummar för att det läker fint och snabbt som tusan!

  Gilla

 3. Usch, vad otäck vurpan var!!! Hoppas så att det löser sig med jobbet och allt annat praktiskt!

  Gilla

 4. Men va faan… Usch vad tråkigt. Du och Manne kanske kan bilda klubb? Hoppas det läker fort som ögat!! Kramar i massor från USA.

  Gilla

 5. Aj! Hoppas du snart är tillbaka i form igen!
  Vilken cooling Troll är!

  Gilla

 6. Fy så trist att det var så illa att en skelettbit följde med. Förstår att du hade ont! 😦 Hoppas du snabbt kryar på dig och snart kan vara tillbaka på agilityplanen!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: