Vi är med på Årets Agilityhund!

För första gången är jag och Troll med på listan för årets agilityhund! Vi finns på blygsamma plats 158, men vi är inte sist! Härligt 😀 Just nu står det att Troll är ej stamboksförd, vilket självklart inte stämmer, men det ska sålöart fixas till.

Troll mår dessutom bra, trots formsvackan i lördags och det känns också underbart!

Med mig är det väl sämre, är på jobbet, men jag känner mig lite tveksam om jag ska jobba heltid. Det är så lätt att överanstränga sig så här i början…

Publicerat på 08 augusti 2011, i Just nu. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Kul!!! Den där listan kommer ni att klättra på sen när ni får chansen att tävla igen. Hoppas att skadan läker fort!

    Gilla

  2. Grattis! The only way is up!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: