Annars då?

Det har varit en massa lösenordskyddade inlägg här den senaste tiden och anledningen är min familj. Eller rättare sagt min mamma och lillebror, samt deras fantastiska ledare Laila. Kort sagt, min mamma vill inte bli kallad för mamma och hon inser inte att hon sviker mig NU genom att agera som hon gör. Då inte främst grejen med vad hon ska kallas utan att hon anser att det är okej att lura mig för att få mig dit hon vill samtidigt som det är jäkligt viktigt att vi (jag och syrran) respekterar dem. Ärlighet och sanning är också väldigt viktigt, men återigen, bara när det riktas mot dem. De däremot, de behöver varken vara ärliga eller respektera mina eller min systers åsikter. Det är allmänt jobbigt, men när ilskan runnit ut så väntar förmodligen ett moderlöst, men lite känslomässigt lugnare, liv.

Jag har varit sjukskriven helt i tre dagar och idag var jag på jobbet och jobbade i tre timmar. Sen var jag helt slut, kroppen värkte och efter en promenad med hundarna så mådde jag illa av trötthet. Jag är inte så pigg som jag inbillar mig alltså… Har tänkt jobba typ halvtid nästa vecka, får se om det funkar. Annars gör faktiskt inte själva axeln så ont, däremot alla muskler som jobbar över runtomkring…

Hundarna har tvingats på en viloperiod mitt i säsongen, vilket iofs inte är fel. Nu har de bara gått promenader i sex dagar och de tycker att det är lite tråkigt. Jag och Monster hoppar förmodligen över Frövi medan Troll ska dit. Sen är det Tranås och då får vi se hur jag mår helt enkelt. Och om någon annan kan köra mig dit 😛 Nästa tävling är Tidaholm/Tomten och tills dess hoppas jag verkligen att jag återhämtat mig!

Tur att det finns ljudböcker, böcker och mobilspel när man inte orkar göra så mycket annats, Wordfeud är favoriten just nu 🙂 Vad gjorde man innan mobilen fanns egentligen?

Publicerat på 12 augusti 2011, i Just nu. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. Skönt ändå att du och din syster ”håller ihop”, hade nog varit ännu jobbigare att reda ut detta helt ensam.
  Kul att Troll får hänga med till Frövi, men tråkigt för dig och Monster förstås. Hoppas att axeln och musklerna är ok tills Tidaholm/Tomten! Jag ska hålla tummarna!

  Gilla

 2. Det där med föräldrar (eller folk öht) är aldrig lätt, känner igen det där resonemanget lite för väl..
  Men i vissa fall kan man inte göra mer än att bita ihop och stå ut tills det blåser över, sätta hårt mot hårt eller vänta på att det löser sig på något annat sätt, även om det är jobbigt. Man får försöka hålla huvudet över ytan. Och tänka på Kaptenens ord när det blir tungt, ”Ju mera dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag blomma”.

  Gilla

 3. Tråkigt att höra att allt inte är bra med din familj. Tur att du har din syster, ta stöd av varandra!

  Angående mobilspel kan jag föressten rekommendera ordsvall också, det är ett himla beroendeframkallande spel! 🙂

  Gilla

 4. Karin, Nanny & Ruh

  Syskon är väldigt bra att ha! Det gäller att liera sig med sin syster när päronen är knasiga!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: