Invalidagility

Igår var vi på en väldigt trevlig födelsedagsfest för Anders och det var riktigt roligt! Så roligt att hela kroppen protesterade idag, och då menar jag faktiskt inte att jag var bakis, nä det var snarare axeln som protesterade vilt. Jag var rastlös och öm i kroppen och allmänt gnällig så det var en himla tur att Ida förbarmade sig över mig och skjutsade mig och pojkarna till BK för lite träning och promenad. Vi gjorde en liten kombination som man kunde köra med bara vänsterhandling och det gick riktigt bra med båda vovvarna! Ida körde Troll ifall han får följa med till Frövi och jag körde Monster (som jag tror är svårare att låna ut). Till sist körde jag lite kontaktfält och båda killarna har fått en bättre position på balansen. Troll stannar inte lika tidigt utan går ner med tassarna och Monster har en rakare position. Det här är lite av ett projekt nu, att båda ska få bättre kontaktfält.

När vi sen gick av hundarna så hade jag faktiskt mindre ont i axlarna, märkligt nog verkar mitt försiktiga springande ha löst upp lite knutar i ryggen. Dessutom fick jag prata av mig lite, tack Ida för det! Det var en mycket gladare Hedvig som kom hem, agilityträning är lysande för humöret 🙂

Publicerat på 14 augusti 2011, i Agility. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Karin, Nanny & Ruh

    Coola Hedvig som kör agility när kroppen inte är 100! Bra jobbat!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: