Utvärderad men inte utdömd

Jag har varit på US idag, röntgad axeln och pratat med både läkare och sjukgymnast. Axeln ligger som den ska och läker som den ska och jag är inte hlet värdelös i rörligheten heller så det ska nog blir bra det här. Jag fick ett sjukskrivningsintyg också, 50 % den här veckan, 25 % nästa. Det känns perfekt, idag kunde jag utan problem jobba 4 timmar och sen kan kan öka lite gradvis!

Jag firade genom ett agilitypass, som gick hyfsat. Vi körde en liten balans-tunnelövning från EM! Det som gick mindre bra (slalomingångarna för båda hundarna) kan skyllas på solen (rakt in i ögonen vid första porten) och min minskade rörlighet som gjorde att vi missade nåt hinder. Jag blir ju liksom sämre när jag inte kan visa med högern 😛 Ida körde en liten hoppkombo också, men jag klarar inte att byta och snurra och greja, där går gränsen. Men den första kombinationen gick att lösa utan en massa byten, väldigt bra 🙂 Kan man be om vänsterhandlingsbanor rakt igenom i Tranås måhända?? Monster missade kf helt på balansen när tunneln låg under första gången, memo till matte att vi kanske behöver träna på det? Sen satt det som ett smäck! Troll också var mycket bättre, generellt förlorar vi ett par sekunder kanske för att han smyger ner så jag har tryckt på honom men då händer det ju att vi får en femma istället. Jag vill ju helst ha full galopp ända ner och sen ett fint stopp och där är vi inte, men idag travade han sista halvan istället för att smyga så det är iaf ett steg i rätt riktning!

Nu sängen!

 

 

Publicerat på 16 augusti 2011, i Agility. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Härligt att läsa att du är på bättringsvägar!!! Bra idé att träna med tunnel under balanshindrena! Det har inte jag heller gjort ännu!!!

    Gilla

  2. Karin, Nanny & Ruh

    Jag har TÄNKT att det vore en bra idé att lägga en tunnel under balansen, men har jag gjort det? Icke! Tack för påminnelsen! 🙂

    Gilla

%d bloggare gillar detta: