Får ta tebax det där om att vara tebax..

..eftersom jag fick synstörningar efter frukosten igår. En sjukdag hemma med illamående och huvudvärk, det är grejer det! Eller inte…

Bilen blev därmed inte servad, däremot cykeln. Och hundarna fick iaf en lång promenad efter att ha varit små popcorn hela eftermiddagen och kvällen.

Idag ska vi träna bana, jag och Lydia. Funderar på en bra agilitybana? Hoppbanor är ju såå mycket lättare att bygga, men om man kollar på min noggrant bokförda statistik så har jag och Troll flera 5-felare men inga nollor på agilitybanor i år och Monster har ENBART disk! Vi tar oss runt en och annan hoppbana (den i söndags kunde egentligen lika gärna varit nolla, vi kan springa hoppbanor!) men agilitybanor, no no… Och vad göra åt det? Well, om jag rannsakar mitt minne så vet jag att även om jag ofta tränar kontaktfältshinder och kombinationer med kf så är det faktiskt sällan som vi tränar på agilitybanor.. Och saker har en tendens att fungera bättre om man tränar. Konstigt nog. 🙂

Publicerat på 08 september 2011, i Agility. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Stackare! Hoppas att det ger sig snart!

    Ja, man är lite lat när det kommer till att träna agilitybanor. Även om man borde göra det minst lika ofta som man tränar hoppbanor. Själv bör jag till exempel börja med att nöta tunnlar under balanshindrena. För det vore ju toppen om hundarna klarade av att diskriminera i sådana situationer! 😀 Och det hör ju nästan till i de högre klasserna! 😉

    Gilla

%d bloggare gillar detta: