2 år i Sthlm!

Jag har visst inte varit så aktiv här men så är det rätt lugnt på hemmaplan. Jag har tänkt på en massa saker att blogga om men så finns inte tiden, eller lusten när tiden finns.

Men iaf.

Nu är det bara att fila tänderna!Vi har varit i Sthlm och firat 2-årsdag med hotell och 3-rätters på Kokyo, en liten japansk restaurang på Sveavägen. Det är en restaurang som presenterar sin vegetariska eny främst och de använde sig av en hel del tofu vilket var gott och kul! För lite av sånt i Svea rike kan jag tycka. För lite av den typen av restaurang i Linkeboda också, den här typen ni vet, handmålade väggar, målade bord, nånting kul (i det här fallet en papperslampa i form av en fisk) hängande i taket. Fik av den typen saknar vi också. Här är saker lite mer opersonligt, kanske lite mer prydligt, men därmed också tråkigare. I söndags kom syrran ner, vi gick på Good store på Söder och handlade veganpålägg, drack chai latte på en café av ovan nämnd typ och till sist åt vi på Vapianos. En väldigt trevlig helg 🙂 Just det ja, vi köpte ett alfapet och en massa böcker till Pascal på Sifibutiken också. Där hittade vi faktiskt True blood! Kul att det faktiskt finns, även om jag gissar att smaken är rätt långt från blod 😀

Sen har jag kanske också hittat en ny hundvakt, en biologstudent! Hoppas det funkar nu för hon verkar himla trevlig och vettig! Då kan jag jobba ute i fält utan att oroa mig…

Men nu till jobbet!

Publicerat på 13 september 2011, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för 2 år i Sthlm!.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: