Drag!

Nu börjar det bli på tiden att börja träna inför ett av mina årsmål, nämligen att starta i barmarks-SM! Det hår av stapeln den 21/10 och sen igår har jag fixat tävlingslicens och aktiverat mitt konto på draghundsport.se. Dessutom har jag blivit medlem i Norrköpings bk eftersom LBK inte är anslutna. SM-sträckan är 2,6 km, vilket jag borde klara trots att träningen hittills varit minst sagt bristfällig. Man anmäler föraren, inte hunden, i drag så det gör att jag kan hålla öppet vilken hund fet blir. Troll är klart den som gillar drag mest, men det skulle funka med Monster också!

Ikväll blir första passet!

20110916-190647.jpg

Publicerat på 16 september 2011, i Drag. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Karin, Nanny & Ruh

    Hur fungerar drag?

    Gilla

  2. Jag kör linlöpning så jag springer med midjebälte och hundarna drar mig helt enkelt! Vill du läsa mer så gå in på draghundsport.se 🙂

    Gilla

%d bloggare gillar detta: