KM i agility

I strålande solsken och faktiskt sommarvärme så gick årets KM av stapeln idag!

Nybisklassen började och där var Monster med. Första loppet var helt fantastiskt! Han flöt som kvincsilver bredvid mig och sög på hindren som en dröm! Men så tappade jag honom i en sväng och vips så var han över fel hinder. Men han har nog aldrig känts så fin att köra! En föraning om hur han förhoppningsvis kommer kännas alltid sen 😛 I andra loppet blev det lite strul med en vägran och en liten snurr när vi kom i otakt så en femma blev det. DEt räckte till en 4e plats iaf!

Trolls första lopp kändes sådär, det blev 10 fel på rivningar och det kändes lite trögt. Flera nollade och vi hamnade ganska långt ner. Men så i andra loppet kändes han jättefin och vi nollade! Agilitloppet dessutom! Skönt att sätta nollor där, det är ju lite ovanligt.. Däremot var det inga andra som nollade där, flera diskade sig och det var bara två som tog sig igenom båda loppen, Kezo, som fick en femma i agilityloppet, och så Troll! Det gjorde att vi kom tvåa!

Stort grattis till klubbmästarna Ida &Kezo, Anna &Yra, Bea &Soda och Anna &Yra!!!

Publicerat på 17 september 2011, i Agility. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Grattis till andrapaceringen!!

    Gilla

  2. Vad kul det var att träffa dig idag i Söderköping! Och kul ska det bli att se Monster nästa helg! Jag hoppas att ni hittar en bra känsla även då! 😀
    Hoppas att huvudet mår bättre.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: