Sörping och laguppstart!

Igår när jag vaknade hade jag en galen huvudvärk. Det blev soffläge istället för att samåka med Lydia till Sörping. Jag skulle först tävla den sista klassen så jag hade några timmar på mig att hitta på en lösning för huvudet. Det som funkade var 2 panodil, 1 ipren och lunch… Sen kändes det ok och Pascal hängde med för att köra vårt hopplopp! Vi höll på att missa vår start, var på promenad i godan ro och kom ner till starten när hund nr 13 gick in och vi hade 14… Troll var avslappnad och inte alls i tävlingsmood men laddade upp när han fick rätt koppel på istället för selen (man kan ju inte starta ett lopp i sele!!) och så gick vi in och gjorde ett skapligt fint lopp med två rivningar. Det var flera svängar där man måste göra tajta fb efter och just såna har Troll svårt att klara med alla tassar tillräckligt högt. Just sånt som vi bör träna på men som jag kanske inte träna tillräckligt på för att inte slita på honom faktiskt… Tiden var inte kalas, hade räckt till en 7e placering och pinne om vi nollat, men det kändes ändå rätt så skapligt. Kameran bestämde sig tyvärr för att tjura, annars hade jag gärna sett loppet på film..

Efter lite mat i magen blev det laguppstart! Nästa år ska Monster, Ed, Kezo och Azlan köra lag. De tre senare är lite äldre och lite stadigare än den förstnämnda.. Man kan väl säga att Monster är den snabbaste men den osäkraste hunder i gänget, en joker typ. Vi ska debutera i februari är det tänkt och tills dess hoppas jag att vi kommit på ett bra namn också för det lyckades vi inte med igår! Målet är iaf SM 2013! Anledningen till att vi inte debuterar förrän nästa år är att AC just nu är lite otymplig, hon ska nämligen ha barn om 3 veckor. Men jäklar vad hon faktiskt kan springa agility ändå, jag är väldigt impad!

Publicerat på 19 september 2011, i Agility, Monster, Tävla, Troll. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Tråkigt med huvudvärk, strongt att fixa att köra trots det! Kul att se dig igår och jättekul att ni startat ett lag! Då ses vi även på lagtävlingar framöver! 😉

    Gilla

  2. Det blir kalas med laget tror jag! Monster blir ju bara bättre och bättre.. SM.. Det trodde jag aödrig att Kezo och jag skulle satsa mot. Det känns bra!

    Satt och kollade filmtitlar igår på nätet.. Synd att inte Monster har brunt i sig.. Annars hade vi kunnat heta: Fyra nyanser av brunt. haha! Men kanske Mandomsprovet? =)

    Gilla

%d bloggare gillar detta: