Anmäld!

Det känns lite konstigt men nu är jag faktiskt anmäld till barmarks-SM! Planen är att köra Troll och springa utav bara fasen! Just nu är vi bara tre stycken som är anmälda i den klassen, vi får väl se om det blir några fler?

Jag har ju som sagt inte riktigt kunnat träna så nu gäller det att få in så många pass som möjligt utan att överanstränga fötterna eller nåt annat. Idag sprang vovvarna och jag 2,45 km på 14 minuter men då var ajg tvungen att gå när jag fick håll.. Jag hade ätit precis innan nämligen… Frågan är vilken hastighet som man måste springa på, vart jag ska satsa att ligga på? Eller så får vi se hur väl jag hinner träna upp mig helt enkelt 😀

Publicerat på 21 september 2011, i Drag. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Jag Har som mål att springa 12 km/h utan hund 🙂

    Gilla

%d bloggare gillar detta: