Drömmar

Minns ni porrdvärgen? Han som hittades död i en grävlingslya för dett par veckor sen? Han som blev en stjärna för att han var lik Gordon Ramsey, var dvärg och gjorde porr? Iaf, jag drömde om honom för några nätter sen. Jag minns inte riktigt om var, när eller hur, men han var med (och han gjorde inte porr ;)). I helgen drömde jag att pappa dog, det var en av nätterna jag hade så ont i huvudet. Det var väldigt jobbigt såklart och jag minns hur jag grät tills jag fick huvudvärk! Igår natt drömde jag att en brunbjörn hade kommit in till pappas trädgård och vi försökte mota ut den men alla andra var så himla dåliga på att mota så att den blev tillbakamotad in i trädgården igen. Senare i samma dröm fastnade Troll i ett fårstaket med pälsen på magen, Pascal ropade på honom trots att jag var på väg dit att få loss honom och då slet han sig så att huden lossnade på magen och han fick stora blödande sår. Sen var han jättehalt också och när jag vaknade på morgonen så var den känslan så stark så att det tog ett bra tag innan jag fattade att han mådde bra. Typ att jag stod upp och hade halvt klätt på mig när poletten trillade ner.

Inatt drömde jag att jag tillsammans med någon tjej plankade på en Ålandsfärja och festade massor.  Vi hade dessutom inte ett öre med oss så vi fick satsa på att vara hungriga under de 2 dygnen som resan varade.

Jag brukar aldrig komma ihåg drömmar på det här sättet och jag brukar aldrig drömma mardrömmar men nu händer det gång på gång?! Jag önskar att jag kunde välja bort iaf de drömmar som gjort att jag vaknat med en väldigt obehaglig känsla. Lite drömtvätt kanske?? Men hur?

Publicerat på 23 september 2011, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Drömmar.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: