Reflektion och belöningar

Tack för kommentarerna till mitt förra, väldigt bittra inlägg. Tack för idéerna, men kanske framför allt tack för påminnelsen om varför jag ville jobba med klubben öht. Min plan var nämligen att vi skulle bli mer positiva och att vi skulle ha någon form av belöningssystem till de som ställer upp. Framför allt de som ställer upp med mycket tid, som instruktörerna och de som jobbar i sektorerna. Men någonstans glömde jag det och till slut fastnade jag i det negativa tänkandet. Det är dåligt och elakt och inte alls bra, men det är lätt hänt. Tur iaf att man kan få feedback på sina känslor så att man kan rycka upp sig igen 😀

Jag vet att ni som håller i kurser och jobbar i sektorerna gör ett hästjobb! Jag är väldigt väldigt glad över att ni har ställt upp med er tid för det är ni som har räddat budgeten i år, som har gjort att den inte alls ligger på så mycket minus som planerat! Att vi, förutom belysningen, fått ett vilstängsel utan att överskrida budgeten alls vad det ser ut som just nu iaf, det är ju tack vare alla kurser!

Så även om jag tjurade i förra inlägget, så ska ni (ni vet vilka ni är) veta att jag vet att ni har lagt och lägger jättemånga timmar på klubben!!

Över till en annan fråga. Om man skulle ha ett belöningssystem för instruktörer och andra som jobbar för klubben, hur skulle det se ut? Ett rimligt sådant och samtidigt ett sådant som skulle uppfattas som belöning av alla (eller så många som möjligt), vad vill man ha? En lott i ett lotteri? Ett presentkort på en kurs? Nåt annat?

Jag har inte diskuterat detta med styrelsen alls, så detta är absolut inget löfte eller så, jag är mest nyfiken i dagsläget 🙂 Och läsare som är från andra klubbar, har ni ett belöningssystem och hur ser det ut isf?

 

Publicerat på 13 oktober 2011, i LBK. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Jag tror egentligen inte att det måste vara nåt i hästväg. Hellre en liten grej till många än en stor till någon tycker nog jag.. Att man får känna den där känslan av att man syns när man hjälper till tror jag är viktig..

  Sen VAD man vill ha, det vet jag inte..Det överlåter jag åt någon annan =)

  Gilla

 2. Vi har funderingar på att införa ett. Hur det ska komma att se ut vet vi inte men till nästa styrelsemöte ska vi diskutera ett förslag iaf. Vi har väldigt mycket samma problem som ni har (bortsett från budgeten, våran sådan är oerhört stabil…). Funderingarna var kurs alt nån typ av profilkläder, men vi får väl se hur det ger sig ut sedan. Jag kan höra av mig efter nästa möte om du är nyfiken!

  Gilla

 3. Vi har ju tävlingslotteriet, där alla som hjälper till på tävling får ett lottnummer. Hjälper man till mycket = fler vinstchanser. Har för mig att det var 300 kr som var vinsten på ett 10-15-tal lotter. Kanske man borde göra fler uppdrag inom klubben gällande för lotteriet eftersom systemet redan finns. Har man tur kan man ju bli riktigt rik på årsmötet 🙂

  Gilla

%d bloggare gillar detta: