Vad mycket man hinner

…när man inte tävlar! I helgen har jag tränat agility, simmat med hundarna, sprungit, shoppat (åt Pascal), städat och ätit på Yogi. Riktigt trevligt! Tur att det är lugnare nu så att man hinner med lite på hemmaplan också.

På jobbet är det sista rycket i fält, jag är ute 3 dagar den här veckan och även om det är härligt när det är vackert väder så är det surt när det är surt så att säga. Som idag. Dessutom blir man rätt trött efter många steg över vallar och beten. Snart är jag utan jobb, jag har några nät ute men än är ingenting klart utan jag svävar i ovetskap om vad som händer. Arbetslös, jobb på annan ort eller jobb här? Inte en aning… Hoppas förstås på att det blir jobb i någon form!!

Vi hade styrelsemöte idag, det innebär en trött överstimulerad matte och två understimulerade hundar. Jag kom inte iväg från jobbet i tid så hundarna fick bara en halvtimmes promenad. Monster är INTE ett fan av så tråkiga dagar! Tur att dom allra flesta dagarna är roligare för jyckarna 😀

Publicerat på 18 oktober 2011, i Just nu. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Håller helt med! Jag o Johanna har ju inte tävlat mer än en gång på 2 månader. Shit vilka helger man får! Dessutom så märks det rätt så mycket i plånboken. Men nu börjar abstinensen kommer o vi längtar till Rättvik 🙂

    Gilla

%d bloggare gillar detta: