Barmarks-SM dag 2

Inatt sov jag bättre trots att påsarna under mina ögon hängde på morgonen så att jag nästan trampade på dom. Vi startade mycket tidigare än igår och 10.54.30 var vi iväg! Troll snurrade och skrek och for runt så han trasslade in sig, knasTroll! Hon som låg etta i klassen som gick direkt efter vår sprang om oss nästan omedelbart. Sen fick vi styr på allt och Troll drog på i ett lagom tempo, upp och ner i backarna. Jag höll igen i början och kände mig ganska fräsch när det mer flackare partiet började! Igår gick vi ett par omgångar, idag gick jag uppför den sista backen bara. På upploppet hade vi krafter kvar och spurtade i mål! Vi fick intressant nog exakt samma tid som igår, 13.44!

Vi kom sist i vår klass eftersom de andra också sprang på ungefär samma tider som igår. Risenschnauzern vann med marginal båda dagarna och mellan Eva Marie & Ozz och Linda med taxen skilde det bara några sekunder efter gårdagens lopp. Taxen, som låg trea, var tvungen att bajsa under loppet idag och därmed fick Eva-Marie god marginal till silverplatsen! Grattis säger vi!! 😀

Jag är jättenöjd trots vår sistaplacering, tycker inte det var så illa pinnat av mig efter typ 5 v träning! Framför allt är jag stolt att jag tog mig hit, jag hatade verkligen att springa spår när jag växte upp och att jag nu faktiskt tävlat i att springa känns som ett enormt steg! Det här ska jag göra om!! 😀

Publicerat på 23 oktober 2011, i Drag. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Vad kul det verkar vara med drag! Och roligt att du är nöjd med er prestation:-) Hade jag varit hälften så ung eller gammal så….nu går vi i spåret istället! Kram!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: