Gör om gör rätt? Och så stafett!

Läste igenom förra inlägget när jag kom hem och det var visst lite märkligt formulerat. Blir lätt så när man bloggar från mobben eftersom översikten blir lite kass. För att inte tala om alla märkliga stavfel som iFånen hittar på på egen hand. Nåväl, nu är texten korrigerad och låter lite trevligare 🙂

Jag hittade en bild Marlenes blogg som jag lånade på resultaten på alla tjejer, dvs inte bara de 4 som tävlade i samma grupp som jag! Kul att se, jag hamnade lite mer i mitten om man slår ihop grupp B och C 😉

Monster fick faktiskt också springa idag, vi bildade nämligen ett stafettlag lite raskt på morgonen idag! Det var jag med Monster, Eva Marie med Charlie och en Jörgen som glatt hoppade in i vårt lag! Eftersom vi är från olika klubbar så blev vårt lag ett ”wild card” och vi hade därför inte chans på medalj. Men det hade vi inte fått oavsett, de där killarna och tjejerna som ser ut som lyktstolpar med 2/3 ben som tar ett kliv när jag tar tre med sina lika långbenta fågelhundar, de är svårslagna! Jag sprang som nummer två i vårt lag och när jag kommit runt 2/3 runt mitt varv så blev jag omsprungen av den sista killen i det vinnande laget. De tre sprang alltså 3 varv på kortare tid än vad vårt lag hann två… Helt galet! Sträckan var 1,5 km och det lät kort ända tills jag sprang. Benen var som sirap och jag var helt slut när jag gick i mål.  Monster var så duktig och drog hela vägen förutom precis i början då han inte riktigt fattade vad vi höll på med. Han låg och laddade och kikade på hundar och skakade av spänning, men att springa var väl inte riktigt vad han tänkt sig, istället hoppade han på mig när vi skulle iväg 🙂 Efter lite pepp från mig så fattade han galoppen och sen drog han fint!

Jag vet inte vad vår placering blev till slut, men av 11 lag så tror jag att vi hamnade runt 7a. Först kom alla dom där lagen med fågelhundar och långbenta människor och sen kom vi andra. Vi blev iaf inte sist 🙂

Publicerat på 23 oktober 2011, i Drag. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. grattis till ett väl genomfört SM 🙂

    Gilla

%d bloggare gillar detta: