Stel, stelare…

.. Hedvig? Mina vader är inte att leka med idag. AJ vad stel man blir av att bli dragen i nerförsbackarna och därför tvingas springa med bakåtlut och bromsa! Jag fick tekniktips av Marlene men behöver träna på det mer innan den nya tekniken ger riktig avlastning även om det hjälpte i de inte så branta backarna.

Hundarna är iaf i fin form, Monster gjorde ju inte så mycket, däremot Troll kunde ju tänkas vara stel idag men det är han icke! Väldigt skönt 🙂

Jag vaknade med mardrömmar och huvudvärk idag. Det verkar som att det hänger ihop, det var inte många veckor sen jag vaknade av hemska drömmar och stark huvudvärk. I morse drömde jag att jag blev misshandlad av en man som jag mötte när jag var ute med hundarna. Varför liksom, jag är ju aldrig rädd ute, men ändå dyker konstiga drömmar upp? Svullen i ansiktet är jag också, ser nästan lika hemsk ut som igår. But why? Ingen aning…

Publicerat på 24 oktober 2011, i Just nu. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

 1. Samma här, många intressanta muskler som gör sig påminda… Hundarna är dock helt slut, Diva kröp in i hundkojan igårkväll och jag har inte sett henne sedan dess! De får nog vila några dagar nu.. 😛

  Gilla

  • Har tänkt vila mina med men de var rastlösa redan i söndags kväll när jag var som tröttast… Ibland önskar man ju att man hade en lugnare ras 😉

   Gilla

 2. Grattis till bra prestationer på SM! Kul att Troll mår bra också. 🙂
  Läskiga drömmar du har, låter ju jobbigt att drömma mardrömmar så där. Läser du några läskiga böcker? I och för sig räcker det ju att läsa alla hemskheter via tidningarna, har varit mycket sådant nu den senaste tiden, för att inspireras till sina drömmar.

  Gilla

  • Tack 🙂
   Jag vet inte varför jag drömmer, läser inget läskigt eller så.. Kollar väl iofs på en och annan serie, men drömmarna påminner liksom inte om dom. Hoppas jag slutar drömma snart, inatt sov jag iaf bra!

   Gilla

 3. Tack och stort grattis själv! 😀

  Gilla

%d bloggare gillar detta: