Det ska fan å va katt

Igår hade katterna kanske inte den mest lysande dagen.

1. När jag var på toa på morgonen passade min namne Hedvig också på att gå på lådan. När hon sitter där och kissar så börjar hon hulka och sen spyr hon, rätt ner i lådan.

2. Jag äter frukost i soffan när Kaka envisas med att hon ska sitta i mitt knä. Jag försöker knuffa bort henne och då gör hon det som jag har försökt att undvika – lägger hela svansen i marmeladen på min macka…

3. Hedvig ligger på sin favvoplats på Pascals dator när hon fastnar med en klo i ett av datorns ventilationshål på baksidan. Hon försöker få loss klon men ramlar istället ner och blir hängande i ena klon! Pascal försöker fiska upp henne och få ut klon, men den sitter jättehårt och Hedvig är sur och morrar och biter. Till slut lossnar klon och Hedvig tar sig därifrån, lite halt och med en blodutgjutelse vid ett klofäste.

4. Vi har städat vilket innebär att toalocket hänger på tork över badkaret. När Kaka tänker hoppa upp på handfatet med en mellanlandning på toan landar hon därför I toaletten och blöter ner hela rumpan… Hon far väldigt snabbt upp från toan igen.

Vi får hoppas att den här dagen blir bättre 🙂

Publicerat på 31 oktober 2011, i Just nu. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Karin, Nanny & Ruh

    Haha! Jag är glad att jag inte har katt!

    Gilla

  2. Jag tänkte bara rätta #4 där, det var faktist när hon skulle hoppa ner. Ett tillfälle då man kan anta att hon faktist kollar vart hon hoppar – hon måste ha fått riktigt hjärnsläpp, för sekunden senare plaskar och halkar hon runt i toavattnet.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: