Spår med allt vad det innebär

Jag, Johanna, Nathalie och Hanna träffades idag för att spåra enligt konstens att regler. Min erfarenhet av spår är att man har med sig en stol, kaffe och ciggaretter, fast vi körde med sittunderlag, te och fimpade ciggen.

Troll är ju en stjärna i allt han hittar på och han vann ju faktiskt appellen med hela 297 p av 320 en gång för länge sen. Jag tänkte att han förmodligen minns hur man gör och lade ut ett spår som var runt 500 m med 4 apporter plus slutapport. Det låg nog runt en timme innan jag släppte på. Sist jag spårade så var han rätt het och nu var tempot bättre. Han tuffade på som ett litet ånglok, flöt ut lite i första vinkeln men satt annars som en smäck i spåret hela vägen! Plockade alla apporter så fint också.

Monster har aldrig spårat i sitt liv och han fick ett 20-30 m ostspår som fick ligga längre än vad jag tänkt, kanske 40 minuter. Han fattade ingenting… Jag visade med handen och han tänkte nostouch på handen… 😛 Nä det gick inget vidare faktiskt… Jag lade därför ett ostspår till och släppte på direkt och DÅ trillade polletten ner! Nu tuffade han på och snvände näsan jättefint! Kan nog bli spårhund av honom också om vi jobbar på det 😛 Tyvärr tar ju spårandet så lång tid så att man nästan måste vara arbetslös för att hinna med det..

 

Publicerat på 07 november 2011, i Spår. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. En kommentar om nåt helt annat, hur går det med letande av boende åt jkpg-hållet? Har kanske ett tips om det kan vara intressant.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: