Motivation

Jag har ingen. Eller den är så pass stark att jag tar mig ut i skogen, med löparkläder. Sen tar den slut. Jag tvingar mig runt 4 km, men fy vad tråkigt det är! Jag tycker att det är kul (roligare iaf) i början, men nu har jag sprungit i två månader  och nu ska jag ju hänga i och jobba på och det ska kännas lite lättare och man ska få det där berömda beroendet och kickarna, men det blir bara tyngre och tyngre och det är dessutom så förbannat tråkigt! Just nu springer jag 8-10 km per vecka, men guuuud vad segt det är!

Hur ska jag vända på det? Hur 17 blir det liksom kul att harva runt och bli svettig?

Publicerat på 21 november 2011, i Hedvigs träning. Bokmärk permalänken. 10 kommentarer.

 1. Karin, Nanny & Ruh

  Det är det inte. 🙂 Jag försöker motivera mig genom att en bättre kondis gör mig till en bättre förare. Jag kan springa snabbare och visa tydligare… Men, kul, nääää.

  Gilla

 2. Vem är motiverad i novembermörker? Jag är glad om jag kommer ut på en hundpromenad längre än en halvtimme.. Överallt är det mörkt mörkt och mörkt. Går man i skogen så ser man inte hunden om den så går framför fötterna på dig.. Det är deprimerande. Ge mig snö!

  Gilla

  • Jag kan ju inte riktigt skylla på det eftersom jag iaf den här veckan också springer i dagsljus 😛 Men nästa vecka, då är jag där….

   Gilla

 3. Träna Zumba eller Step Up istället, det är skitkul! 😀

  Gilla

  • Nackdelen är man inte får ta med hunden 😛 Så bra med motion som inte innebär att man måste lämna hundarn igen efter jobbet! Fast step gillar jag faktiskt inte, hellre spinning 🙂

   Gilla

 4. Jag hatar att springa! 😉 Så mig kan du inte be om tips. 😉
  Härliga bilder i förra inlägget, låter mysigt med en ljuspromenad!

  Gilla

 5. Mäta tider är det enda som funkar för mig. Jag springer (sprang – blir aldrig frisk :() samma runda varje gång och mäter totaltid samt en mellantid på samma stället varje gång. Målet är alltid att förbättra totaltiden på rundan, så märker man att man har sprungit segt på första sträckan är det bara att öka och tvinga sig själv ner på bättre tider till del två. Och då kan man råka persa med flera sekunder – det är min kick!

  Gilla

 6. Spring ett par pass i skogen istället för på spåret (hundarna lösa) – man hinner liksom inte tänka´medan man fokuserar på att inte trilla på rötterna 😉
  Duktig du är som springer! 😀

  Gilla

 7. Kom till Mjölby och börja springa med gänget där! En utmaning varje gång 🙂

  Gilla

%d bloggare gillar detta: