Höstdimma

Ikväll låg dimman tjock över BK. När det är så fuktigt och kallt som ikväll så känns det verkligen att det börjar bli vinter. Tyvärr var det också halt på balanshindren även om marken var helt ok och Troll ramlade av toppen av balansen och landade på rygg på marken. Han var lika glad ändå men när vi kom hem såg han lite stel ut. Förhoppningsvis går det över med lite vila.

Monster gick fint, super i slalom! Kul att det börjar bli hans paradnummer, vi som slet så mycket i somras 🙂 Däremot behöver vi verkligen nöta balanshinder konstant. Dom är helt strålande när vi tränar ofta, men han hamnar lätt snett när vi tränar mindre ofta. Dock stannar han alltid och dom är ok om än inte perfekta.

Det här var nog ändå kanske det sista passet innan agilityvilan i december. Känns ändå inte så motiverande att träna när planen ser ut så här 😉

20111122-224517.jpg

Publicerat på 22 november 2011, i Agility. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Höstdimma.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: