Morgonmys

Sitter som vanligt vid köksbordet med datorn, men också med ett tänt ljus. Jag tycker att mökret utanför har en viss mysfaktor, så länge man inte behöver gå ut i det tidigare än vad som känns bra. Det vill säga när det upphört och solen gått upp 😉 En kopp hett kryddigt te och ett par smörgåsar, det är min frukost det. Idag en lyxig variant med rödbetssallad eftersom jag efter ett tips från min moster gjorde mandelfrikadeller igår och de gör sig väldigt bra just på en smörgås med rödbetssallad.

Igår hade jag en väldigt lugn dag, efter simningen på fm satt jag i soffan och kollade på film. Det var skönt. Jag ska försöka upprepa det idag 😉

Publicerat på 24 november 2011, i Just nu. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Karin, Nanny & Ruh

    Du beskriver perfekt min morgon! Tända ljus, frukost och datorn! 🙂

    Gilla

%d bloggare gillar detta: