Bara två dagar kvar

.. sen är det slut på min arbetslöshet! Jag blev uppringd av chefen idag och allt känns klart och färdigt, nu är det bara jag på plats i Jönköping som saknas. Känns läskigt och samtidigt roligt och utmanande. Ska bli spännande helt klart!

Jag och vovvarna tog ett pass agility idag, trots att jag skrev sist att det var det sista i år. Det var HALT, lerigt och skitigt så jag körde inga svängar alls, bara balansen ett par gånger med Monster och slalom med båda. Monster gjorde balansen helt perfekt idag, han kan verkligen göra den SÅÅ snyggt! Slalomet också förresten, borde klocka honom så man kan se hur fort det går. Han är iaf bra mycket snabbare än söt-Trollet. Hundarna klarade alltså halkan fint, däremot stod jag på näsan vid ett tillfälle. Jag fick lera överallt plus att det förstås gjorde galet ont i axeln. Det gick över skapligt snabbt, men det kändes dumt att utsätta mig själv för faran med att halka när jag var så noga med att inte svänga hundarna nåt så jag slutade träna och åkte hem och badade dom istället. Fy f*n vad skitiga dom var!

Det jag ägnat dagen åt mest är att städa, julgrejerna har plockats upp från förrådet och ställts fram. Lite dukar, adventsljusstakar och en och annan tomte. Nu är det rent och känns lite julmysigt. I like it.

Nu är jag trött och vill helst ligga i soffan resten av kvällen men istället ska jag strax göra soppa. Pascal är sjuk och gör inte så många knop idag, även om jag faktiskt fick lite hjälp med städandet 🙂

Publicerat på 25 november 2011, i Agility. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Låter som att det är dags att ta in hindren ändå då?

    Gilla

  2. Ajaj, inte halka med halvtrasig axel. Var försiktig! Visst är man knäpp, man tänker på hundarna men struntar i att tänka på sin egen skaderisk. 😉
    Spännande, snart börjar du ditt nya jobb – hoppas att du ska trivas!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: