Världens bästa Troll fyller 8 år idag!

Jag mins det som igår när jag för 8 år sedan spanade på Evas valpsida varje timme på mammas dator i Normlösa och väntade på att Fame skulle valpa! Hela åtta valpar blev det, 4+4 och därmed en liten hane till mig! Jag var överlycklig.

Senare blev det några turer ut till Seglinge för att kolla på knubbisarna och Troll stod ut med sitt halva vita ansikte. Han var en riktig liten tjockis, hur söt som helst! Jag skulle välja som nummer två och Bravo blev vald först. Jag valde bort Japp ganska snabbt, han kändes inte rätt för mig. Kvar var Swift och Troll och det var inte helt lätt! Till slut gick jag bara dit hjärtat ropade och Troll blev min 🙂 Det har jag aldrig ångrat! Troll är en underbar hund och vi har haft så himla roligt tillsammans! En riktigt kompis i vått och torrt! Tack Eva för den här fantastiska hunden!

Bebis-Troll

Vall-Troll

Knas-Troll

Drag-Troll

Agility-Troll

Lydnads-Troll

Vackraste Troll ❤

Grattis älskade Trolleboll, hoppas vi får många roliga år till ihop!!!

Publicerat på 27 november 2011, i Födelsedag, Troll. Bokmärk permalänken. 8 kommentarer.

 1. Grattis Troll! Älskar bilden på lydnads-Troll, han ser verkligen intelligent ut på den bilden. 😉

  Gilla

 2. Karin, Nanny & Ruh

  Grattis Troll! Han har tur som har en sån duktig och engagerad matte som lägger ner så mycket tid på honom! ❤

  Gilla

 3. Grattis Troll!!!

  Gilla

 4. Grattis finaste Troll!!

  Gilla

 5. Grattis i efterskott Troll!

  Gilla

 6. Grattis finaste Trollet, i efterskott 🙂

  Gilla

%d bloggare gillar detta: