Första dagen och just nu en pendlare

Första dagen gick kalas! Eftersom det råder viss sekretess kan jag inte skriva allt vad som händer där men alla är väldigt trevliga och jag träffade ett par stycken som jag känner sen innan. Jag har fått ett kontor och en dator och en massa information så klart! Det känns väldigt bra det här 🙂

Igår bilpendlade jag och det tog 1 timme och 20 minuter, idag åker jag pendeln och tåget gick 6.30, är nu 10 minuter försenat och jag kommer vara i Jönköping vid 8.30. Tänkte inte jobba riktigt 8 timmar idag utan ta tåget hem 16.30 och då är jag hemma vid 18.30. Alltså, det är faktiskt inte ok tycker jag.. Väl hemma ska det ätas, ut med hundarna och sen är det sängdags. Ca 1 timme Pascaltid och 1 timme hundtid, resten jobb och restid. Nä så vill jag inte leva.

Tur är väl då att jag får min lägenhet på torsdag! Jag var och kikade på sen igår och den var jättefin! Ljus och med öppen planlösning för kök och vardagsrum. Litet sovrum, knappt att vår stora 180-säng får plats där. Nu ska jag ha en 120-säng så då finns det ju gott om plats för biabäddar och annat. Ska bli skönt att inte pendla och det säger jag nu efter första dagen! Men jag är jättetrött just nu, kan inte sova före 22.30-23 och kan inte sova på tåget, då blir det lite tungt..

Det är ju lite resande i jobbet också så redan nästa vecka ska jag till Sthlm och veckan efter till Värmland. Bara kortare resor, men det är skönt att det funkar så bra med vår hundvakt som vi har! Får hundarna en timmes promenad på dagen så mildras det dåliga samvetet hos matte lite iaf 🙂

Publicerat på 29 november 2011, i Jobbelijobb!. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Första dagen och just nu en pendlare.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: