Hemhemma

Det blir inte mycket av bloggandet nu för tiden märker jag. Inte mycket tid, inte mycket att skriva när det mesta kretsar runt jobb och logistik. Den här veckan så var jag i Karlstad med jobbet tisdag-onsdag och där fick jag testa på en ev de grejer som jag kommer att jobba med, revisioner. Det innebär kortfattat att kontrollera de som kontrollerar lantbrukarna! Jag gillar verkligen jobbet so far, det är ett bra gäng och jag tror att jag är rät bra på det jag gör. Eller rättare sagt, jag har stor nytta av det jag redan kan fast på ett annat plan än tidigare.

Efter Karlstadresan så mötte jag Pascal och hundarna i Jönköping och sen har vi bott där. Grymt skönt att bo där och slippa pendla! Snart så är det nog riktigt i ordning i lägenheten också 🙂

Nu är jag då hemma i Linköpng och här är INTE ordning. Det blir till att städa lite, men inte nu! Nu ska vi nämligen gå milen med Johanna i regnet och sen blir det julklappshazard hemma hos AC, Axel och sötnosen Tilde!

Publicerat på 17 december 2011, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Hemhemma.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: