Eureka!

Gissa vad jag gjorde igår?

Jo jag tränade lydnad! Det var år och dag sen sist, men det var faktiskt riktigt kul! Vi tränade bara på vardagsrumsnivå, men faktum är att det var riktigt roligt 🙂 Särskilt med Monster, han är ju söt som en sockerbit, snabb och entusiastisk!  Troll blir jätteglad när jag tränar med honom men han ljudar typ direkt och är lite slarvig i momenten. Skulle nog gå att få till men det krävs mycket träning för att få det tävlingsbart.

Vi har haft en riktigt aktiv helg, gick milen igår och idag blev det en långpromenad i Tinnerö och simning på eftermiddagen. Hundarna har sovit gott hela kvällen, skönt att de fått springa och jobba lite eftersom det blivit lite på den fronten under omställnigen till ny lägenhet och nytt jobb.

Nu blir det sängen, klockan står på 05.30!

Publicerat på 18 december 2011, i Lydnad. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Ah, vore kul att få sällskap i lydnadsringen hälsar storebrorsan Medde 🙂

    Gilla

%d bloggare gillar detta: