Vad gör jag såhär dan före dan före dan före dopparedan?

Jo jag jobbar, läser riktlinjer och regler och modifierar instruktioner och annat. Sen kommer jag hem och då sätter jag upp lampor och väggklockor och försöker borra hål i den hårdaste vägg jag någonsin borrat i. Det är asjobbigt. Det låter en massa och det vibrerar och jag är hela tiden rädd att borret ska blir jättevarmt och gå av och flyga upp i ansiktet på mig. Dessutom så finns det armeringsjärn överallt i den där jäkla väggen och till råga på allt så borrade jag fel. Nu är det många hål i väggen och krokarna är fortfarande inte på plats. Tur att Pascal tog med sig spackel och slippapper igår så att vi iaf kan laga hålen hjälpligt igen.

Förvånande nog så har jag också tränar lydnad två morgnar i sträck nu! Jag har en hyfsat stor lägenhet med öppen planlösning, perfekt för sådana inomhusaktiviteter! Monster har börjar fatta att man får klick och hushållsost när man håller sig på vänstra sidan och Troll slipar på att hålla tassarna stilla i fjärren. Annars vilar vi på med långa kvällspromenader men utan mer explosiva aktiviteter. Det sista var vän en sanning med modifikation om man har sett mina hundar leka ihop, men vi hoppar iaf inget just nu.

Idag är solen framme för första gången på en vecka och jag borde egentligen ta en långlunch och lapa solsken. Vi får se hur det blir 🙂

Publicerat på 21 december 2011, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Vad gör jag såhär dan före dan före dan före dopparedan?.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: