Kul i jul

Julafton spenderades med systeryster och Pascal hemma. Så himla skönt att bara vara, spela spel, laga mat, äta och sjunga snapsvisor! Kalasjul!

Juldagen var däremot inte lugn. Det blir liksom inte så när man är i ett lite hus med 12 pers där flera är under 4 år. Dom är söta men OJ vad de låter! Jag är väldigt imponerad av hundarna som ligger avslappnat trots att ungar springer runt dom och att dom ibland får en bamsekram runt halsen av kärleksfulla men kanske inte så hänsynsfulla småbarn.

Kvällen spenderades på Mörners med diverse öl. Det var riktigt roligt även om ämnet som jag deklarerade är svårt att diskutera togs upp på diskussion (inte av mig) och det inte slutade lyckligt. Slutsatsen av det kan sammanfattas med att om man planerar att umgås även i framtiden ska man inte diskutera djurrätt och hur djur bör behandlas ifall man anar att man har väldigt olika synpunkter.

Idag är vi i Uppsala hos Pascals familj. Vovvarna och jag har gått en lång promenad runt Gränby sportfält (heter det så?) och runt en 4H-gård och känner oss avundsjuka på att det finns så mycket fina promenadvägar här. Inga problem att få med hundarna lösa i en timme stan hela vägen trots att vi är i stan, I like! Skulle ju varit bra om det var liiite mer så i Jönköping.

Jag är ledig tills den 2/1 och resten av veckan ska spenderas dels i soffan med filmer och bok och dels ute med hundarna, vi ska träna agility för första gången på en månad! Jag längtar 🙂

Publicerat på 27 december 2011, i Just nu. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Härligt!!

    Du bor väl mitt i smeten i Jönköping va? Gränby ligger ju lite i utkanten av Uppsala så börjar du ge dig ut och leta utanför Jönköping så hittar du kanske bra ställen även där =)

    Gilla

    • Det KAN ju vara så men jaghar fått intrycket att det inte är så. Av Cissi och andra jag har pratat med så verkar det som att man måste åka utanför stan..

      Gilla

%d bloggare gillar detta: