För första gången på en månad

Idag hyrde vi ridhuset och ställde upp en agilityklass 1 från Kumla. Jag och Monster har kört den förut, då diskade vi oss men bitvis gick det kalas. Idag gick det det riktigt bra fast han missade slalomingången flera gånger. Det märks vad som faller bort först när man har ett uppehåll i träningen! Monster var helt överlycklig på planen och jag med, han är så himla rolig! 🙂

Troll gick riktigt riktigt bra också! Så duktig, tajt i svängarna, och bra kf, running. Jag släpper på honom och det går väldigt bra! Börjar han hoppa får jag väl ta tillbaka honom lite, vi har inte tid att köra 2+2 på banan i klass 3. Han är så härlig att köra, Trollgubben!

Idas nya lilla sötnos Pesto var med och maken till tuff mikroskopisk liten tuss får man nog leta efter! Han studsade glatt runt i spånet runt de stora hundarna och skällde med svansen i vädret. Sen bet han Johanna i näsan när hon ville gosa med honom och han inte riktigt alls ville kela! Värsta kamphunden 🙂

Nu är hundarna riktigt trötta och sover som stockar och vi ska passa på att kila ner på mellandagsrean! Om vi orkar trängas med resten av Linköping..

Publicerat på 28 december 2011, i Agility. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Tack för trevlig träning! Jätte bra med tips också! 🙂

    Gilla

%d bloggare gillar detta: