Utvärdering av målen 2011

Nu såhär i slutet av året mitt i vilan så är det ju läge att utvärdera året som gått och sätta nya årsmål! Målen får ett eget inlägg, nu ska här utvärderas!

Hedvig

Drömmål: Fast tjänst med superlön i Linköping där jag får ha med mig hundarna. Springa med hundarnaoch träna på F&S utan skador så att jag får en jättebra kondition och starka muskler. Starta och vinna barmarks-SM :D

Realistiskt mål: Få jobb på Länsstyrelsen i vår. Hitta en sysselsättning i vinter, söka så många jobb jag kan. Träna några gånger i veckan, få bättre kondition. Stara i barmarks-SM och springa 3 km med Troll!

Hur gick det? Jo delvis uppfyllde jag faktiskt drömmålen och jag uppfyllde med råge de realistiska målen! Jag har fått en fast tjänst och bättre lön, dock inte i Linköping och jag får inte ha med hundarna. Men ändå liksom 😉 Jag tränade MASSOR under våren även om det inte syns just nu. Under våren och sommaren höll jag igång minsann! Barmarks-SM vann jag inte, men jag var där och jag sprang. Tycker jag får vara nöjd med detta, det som kunde vara bättre är om jag hållit igång hela året och inte sunkat ihop nu på senhösten. Bättring där 😛

Troll

Agility

Drömmål: Kvala till SM 2012. Ta CERT. Det ultimata vore ju en championatstitel såklart :D

Realistiskt mål: Sätta fler nollor och komma upp i klass 3. Förbättra handling och flytet i banorna. Testa ny handling i skarpt läge, förvänta mig att Troll klarar på tävling det som jag vet han klarar på träning.

Vallning

Drömmål: Starta IK2 med bra poäng.

Realistiskt mål: Starta IK1 med 1a pris! Jobba med fråndrivning och visselsignaler.

Hur gick det då? Jo i agilityn tycker jag vi har uppfyllt de realistiska målen medan vi inte nådde drömmålet. Troll har flyttats upp i klass 3 i både agility och hopp och vi har faktist varit riktigt nära att ta cert också! 2 SM-pinnar i hopp plockade vi med oss! Troll har känts fin och fräsch större delen av året och han hoppar bättre och river mindre. Dessutom har vi fått bättre flyt i banorna, jag litar mer på honom och vi gör färre missar.

I vallningen däremot…. Ja, vi har helt enkelt inte vallat. Det har varit på gång att vi skulle få tillgång på får men det har inte blivit så. Av den anledningen har vi heller inte uppfyllt några av de målen.

Monster

Agility

Drömmål: Nolla lopp, plocka pinnar och ta oss upp i klass 2. Minst :P

Realistiskt mål: Komma runt utan att diska oss och få flyt i loppen. Köra ihop oss, bli ett team och nolla lopp. Få stadiga kf, bra hindersug och säkerhet i slalom.

Vallning

Drömmål: Starta IK2.

Realistiskt mål: Starta IK1, ta 1a pris. Jobba med fråndrivning och tempo, lära in visselsignaler.

Hur gick det då? Agilityn känner jag mig nöjd med! Vi har strulat med slalom och gunga, vi har tappat bort oss och sprungit hit och dit men i slutet på säsongen så har det börjat kännas riktigt bra! En vinst med pinne har vi med oss! Vi är väl inte riktigt där att vi har flyt i loppen men det går åt rätt håll! Jag tycker att vi har uppfyllt det realistiska målen, om än inte drömmålet 🙂 Det ska bli jätteroligt att fortsätta tävla den här underbara hunden!

I vallningen har vi inte gjort någonting, vi har helt enkelt inte haft de möjligheterna!

Publicerat på 29 december 2011, i Mål. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för Utvärdering av målen 2011.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: