2011 – statistik

Nu har jag kikat på statistiken för min blogg. Det är alltid lite kul tycker jag och döm om min förvåning när jag tydligen har flera besökare från USA och någon från Kanada! Tre från Asein och en från Australien och Colombia. Undrar hur dom har hittat hit??

The WordPress.com stats helper monkeys prepared a 2011 annual report for this blog.

Here’s an excerpt:

The concert hall at the Syndey Opera House holds 2,700 people. This blog was viewed about 30 000 times in 2011. If it were a concert at Sydney Opera House, it would take about 11 sold-out performances for that many people to see it.

Click here to see the complete report.

Publicerat på 02 januari 2012, i Just nu. Bokmärk permalänken. Kommentarer inaktiverade för 2011 – statistik.

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: