Nya täcken i bävernylon?

Nu har jag beställt material till två täcken till hundarna! Jag har velat ha en uppsättning till ett tag eftersom täcken lätt blir blöta på vinterträningar och tävlingar men jag har inte hittat några som fallit mig i smaken. Jag vill ha en passform så att täcket täcker alla muskelgrupper och samtidigt är vattenresistent och jag har faktiskt inte hittat det. Jag vill egentligen ha gore-tex-material men det är tydligen svårt att få tag på och samtidigt dyrt. Det får bli en billigare variant, bävernylon! Jag får impregnera det ordentligt så duger det förhoppningsvis 🙂

Monster ska få ett blått täcke och Troll ett rött, båda täckena ska ha svarta kantband, reflexer på sidorna och såklart vara fodrade. Jag tänkte använda BoT-täckena som mall eftersom jag gillar deras passform. Tanken är att jag ska pilla med detta på kvällarna i Jönköping så det kommer nog ta ett tag. Det här ställer betydligt högre krav på min syförmåga än tidigare alster så det kommer bli riktigt spännande!

Allt material beställde jag här!

Publicerat på 15 januari 2012, i Syprojekt. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

  1. Karin, Nanny & Ruh

    Vad duktig du är! Vilket projekt!

    Gilla

  2. Åh, vilket roligt projekt! Du får recensera sen så man får veta om dom blev bra, då kanske det är något att fundera på själv 🙂

    Gilla

%d bloggare gillar detta: