Slut

Idag har varit en dag när jag inte mått så bra. Jag har suttit under en filt med torgvantar, en kopp te i händerna och mest sett ämlig ut och hade det inte varit för att jag själv bjudit in hela gruppen till ett möte som jag skulle hålla i på eftermiddagen så hade jag gått hem. Som tur är mådde jag iaf bättre efter lunch. Men alltså, filt på jobbet är klart underskattat!

Nu tvättar jag, hundarna har fått en ordentlig promenad och jag ska torka tvätten, dricka te och sova.

Vad jag tänker på, en kväll när jag mår sådär och önskar att jag var hos min älskling eller att han var här, det är att jyckarna är ett väldigt bra sällskap. Man blir ju liksom bara glad när man sätter sig på golvet med 50 kg hund i knät och plötsligt känns allt lite bättre ändå 🙂 Och så kommer ju älskling imorgon, så bara det gör ju att det måste bli en bättre dag!

Publicerat på 16 januari 2012, i Just nu. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

  1. Karin, Nanny & Ruh

    hehe jag har en trött deppar-kväll. Just nu känns typ allt asjobbigt.

    Gilla

  2. Blä för skitdagar, men yey för hundar!

    Du kan i alla fall vara glad att du kan sitta med en filt och en kopp te och ändå utföra ditt jobb =) 15 femåringar är inte alls lika accepterande till ett sånt beteende 😉

    Gilla

%d bloggare gillar detta: