Urk och YAY!

Först dagens urk. Vaknade med ont i halsen, sen kom huvudvärken. Jag gick hem vid lunch och har nu legat i soffan med undantag för när hundarna påpekar att de också har behov. Det jobbiga med att gå ut är framför allt att det gör ont när kläderna rör sig mot huden. Har ingen termometer och iPhone har bara en app för utomhustemperaturer men det känns som att jag har feber. Det känns tveksamt att jag blir frisk under natten men ni får gärna hålla tummarna ändå 😉 Viktigast är naturligtvis att jag är i bra form på lördag när Monster och jag ska köra årets första tävling!

Sen dagens YAY!! Vi fick plats på kurs för Jenny Damm i maj 😀 😀 Det är på Finnbogården och Monster och jag är väldigt laddade! Eller ja kasnke inte just idag, men mentalt laddar jag redan 😀 Tror det kommer bli kalas, först ska vi på kurs för Annica Aller i februari och sen Jenny! JAg behöver gå kurs så himla mycket så att vi maximalt utnyttjar den här säsongen, det ska bli SÅÅÅ kul! Ännu roligare blir det eftersom Emma och Josefin ska dit också, utöver Johanna och Anna som jag åker tillsammans med 😀

Publicerat på 18 januari 2012, i Just nu. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

 1. Värsta grymma kursen kommer det att bli! Även om det går kass på själva träningen så kommer vi ju iaf att ha väldans trevligt tillsammans. 😉 Fast vi ska ju förstås hoppas att det går bra. 🙂

  Krya på dig! Inte kul att vara sjuk!

  Gilla

 2. Stackare, hoppas du kryar på dig fort!
  Låter superkul med kurs, det är alltid nyttigt. Och Jenny är kanon och gå kurs för!

  Gilla

 3. Kul!! 😀

  Krya på dig 🙂

  Gilla

%d bloggare gillar detta: