Lägenheten

Jag har fått lite frågor om jag inte kan blogga om Jönköping, hur jag har det och så… Nu när jag är hemma och sjuk men ändå aningen piggare än igår så tog jag en sväng med kameran så att ni får se hur vi bor!

Först kommer man in i hallen. Den är ganska liten och rakt fram finns toan.

Det här är den lilla hallen 🙂

Sen kommer man in i vardagsrummet. Det är en öppen planlösning mellan köket och vardagsrummet. Det känns ännu lite omöblerat, kunde vara mer grejer på väggarna, men tänk på att alla möbler är skänkta och jag inte har köpt mer än det nödvändigaste. Jag tycker att det blev riktigt bra ändå!

Sovrummet skymtas bakom köket och till vänster hittar man den inglasade balkongen!

Vardagsrummet från andra hållet

Vardagsrummet från andra hållet

Den inglasade balkongen

Så, då vet ni hur vi bor 🙂 Jag trivs bra i lägenheten här och det funkar att pendla även om det naturligtvis vore optimalt om vi bodde på samma ställe och hade jobb i samma stad. Men nu är det som det är och jag tycker att det går riktigt bra!

Publicerat på 19 januari 2012, i Foto, Just nu. Bokmärk permalänken. 5 kommentarer.

  1. vad fint du har det! Jag gillar din inglasade balkong!!

    Gilla

  2. Det ser ju kanonfint ut!

    Gilla

  3. Tjusigt! Håller med Karin om att balkongen var skitnajs! Blir ju som ett extra rum!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: