Bättre helg än vecka

Veckan var rätt livlig på flera fronter men lugnade ner sig framåt fredagen. Jag har hittat en ny foderleverantör, Animail! Det verkar helt superb, de levererar hem foder och desutom har de Advance Performance som mina hundar äter! Helt perfekt! Nu har även allt mailande lugnat ner sig och saker och ting har orndat upp sig förhoppningsvis.

Helgen har varit väldigt trevlig! I fredags slutade jag jobbet redan 14.15 för att hinna hem och åka norrut, först till pappa med vovvarna, sen till Linköping för att packa om, byta kläder och fixa till mig och till sist till Stockholm, Ekhagen och Eva-Marie! Det var himla trevligt att träffas och prata, det blir alldeles för sällan. Sent i säng blev det och inte alltför många timmars sömn eftersom jag har en tendens att vakna hyfsat tidigt oavsett när jag går och lägger mig. Jag och Pascal åkte tåg hem och det var i tid, halleluja.

Hundarna skulle hämtas och på vägen tänkte jag köpa kantband till Monsters nya täcke och det var väl tur det eftersom vi fortfarande var i stan när jag upptäckte att det var punka på ett bakdäck 😦 Inga däckmojjar är öppna på helgerna så för tillfället är vi billösa och jag får fixa det innan jobbet imorgon. Lite segt, men inget att göra åt, jag kan ju inte köra ända till Jönköping på reservdäcket…

Igår kväll var det fest igen, jag och en sisådär 12 killar, flest dataördar och några gymnaster. Jag var alltså den udda fågeln i flera aspekter 😉 Vi var bara där ett kort tag, jag var galet trött och höll på att somna vid 22.

Nu är det snart vinterträning och innan det ska snabeldraken motioneras och matas. HAr hört att dom går sönder om dom inte får minst en dos hundhår i veckan 😉

 

Publicerat på 29 januari 2012, i Just nu. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Haha, jag har hört detta också! Niclas påstår att allting var så mycket renligare i hans liv innan jag och hundarna fanns i det. All smuts är alltså min och därför borde jag städa minst DUBBELT så ofta som han. 😀

  Gilla

 2. Adde är lite likadan.. Ida, vet du hur mycket HUND det luktar hemma hos oss? I bilen också!

  Jag känner det verkligen inte för jag har alltid bott med hundar. Hundlukt är hemmalukt liksom.

  Jag ska nog också testa animail! Skitsmidigt att slippa åka iväg ju! De hade både Pestos och Kezos mat också!

  Gilla

 3. Jag kan instämma med era killar. Det luktar HUND överallt. Men jag är snäll och drar mitt lass till städningen iallafall. =)

  Gilla

 4. Animail är gamla foderbilen som har bytt namn, men det visste du kanske? 😛

  Haha, frågan är bara vad pojkvänner föredrar. Tjejen, hundar + smuts eller leva ensamma i kliniskt rent hus… 😉 Jag vet vad jag skulle föredra hihi!

  Gilla

%d bloggare gillar detta: