Mini circle?

Jag tittade på TV till frukosten igår och såg reklamen för den här och blev faktiskt sugen. Dels så känns den liten, enkel och smidig, dels så känns den som ett ganska riskfritt träningsredskap ur skadesynpunkt för någon som inte kan göra armhävningar eller träna magen genom att rulla något framåt.

Sen gillar jag verkligen tanken att kunna göra något konkret hemma, för jag vill inte åka hemifrån när jag jobbat, varit ute med hundarna en långis och till slut fått i mig mat vid kl 20. Att lägga mig på mattan för att bara göra situps blir inte av särskilt ofta, kanske skulle jag känna mig mer inspirerad med en mini circle?

Är det någon som testat den här? Och ni som har någon form av träningsmaskin hemma, blir det av att ni använder den??

Publicerat på 12 februari 2012, i Hedvigs träning. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Nej nej Hedvig! Köp inte, bara slöseri med pengar. De där grejerna fungerar aldrig, har du inte motivation till sit ups kommer du sannolikt inte ha det till den heller… Såg även ett reportage på tv där de testade olika redskap och den där saken var helt instabil och obekväm. Pengar i sjön säger jag!

    Gilla

  2. Haha, jag såg den åxå häromdagen, googlade och lade ner tankarna, den verkar inte speciellt bra.

    Hade ju en crosstrainer förr men har gjort mig av med den nu. Använde den på vintern, men sommartid bara stod den där… Hade jag haft ett extra rum hade jag behållt den. Crosstrainer känns vettig tycker jag, den tränar både muskler och kondis. Det skulle jag satsa på. Eller roddmaskin.

    Gilla

%d bloggare gillar detta: