Vackra vinter och slut på ordförandeskapet!!

Jag bara älskar när ljuset återvänder och när snön fortfarande ligger gnistrande vit under solen. Idag är det bara någon minusgrad och tassarna är rena efter morgonpromenaden, underbart! Vi ska åka och träna om några timmar och även Troll ska få ta några skutt på låg höjd har jag tänkt!

20120212-103302.jpg

Igår var det fullt upp, först vaccinerades hundarna, Monster mot kennelhosta och Troll med trippeln och nosvaccinet. Jag tror (hoppas) att det är värt den extra hundralappen att välja nosvaccinet med tanke på de framtida inomhustävlingarna i mars. Det ska ju ta två strängar av kennelhosta istället för en, och dessutom verka mer lokalt.

Efter vaccinationen tog vi en lång promenad med Ida, Kezo och Pesto i Malmslätt och på eftermiddagen gick vi till Valla Djurklinik och simmade. Lördagarna har en tendens att bli fullbokade, jag vill ju hinna med både att träffa kompisar och motionssimma hundarna 🙂

Till sist var det årsmöte för LBK och jag lämnade över ordförandeklubban till Anneli! Jag tror att det blir en jättebra styrelse under 2012 och det hoppas jag att vi kan få till även till 2013 eftersom jag hamnade i valberedningen…

Det känns lite konstigt att släppa ordförandeskapet, men samtidigt skönt. Det har inte varit så lätt att vara en bra ordförande när jag har bott borta i veckorna, samtidigt så har vi fått massor gjort under året. Fixat viltstaket runt hela klubben, drivit igenom och ordnat belysning på agilityplanen, beslutat att klubbstugan ska renoveras och mycket annat. Än finns det massor att göra, pengar som måste dras in för att finansiera våra investeringar och kursverksamhet som måste funka både för att dra in pengar och medlemmar men det allra största pågående och framtida projektet är nog att få de nya medlemmarna att stanna, fortsätta gå kurser, träna på klubben och själva vilja hålla kurser, sitta i sektorer och i styrelsen. Att få nya medlemmar att känna sig välkomna!

Jag vet att LBK har haft dåligt rykte bland folk, att man inte alltid känt sig välkommen på klubben, men jag tror helt ärligt att det inte alls stämmer längre! Jag tycker att vi har en bra klubb, trevliga människor i styrelsen och i sektorerna och att vi på agilitysidan också har en bra nyrekrytering! Det finns flera nya som gått kurser hos oss som nu sitter i utbildningssektorn och i agilitysektorn och det är en väldigt positiv utveckling!

Nu lämnar jag över ansvaret i nya styrelsens händer, det ska bli kul och spännande att fortsätta följa utvecklingen på LBK 🙂

Publicerat på 12 februari 2012, i Just nu, LBK. Bokmärk permalänken. 4 kommentarer.

 1. Vi kommer att sakna dig på bk men hoppas du kommer tillbaka med nya friska tag längre fram!

  Jag ska ärligt säga att jag känt mig välkommen på LBK sen första dagen! Och då var det ändå säkert fem år sen jag gick med. Det blir vad man gör det till och man måste våga bjuda till lite själv och ta kontakt för att få kontakt tillbaka! Jag tror att vi har en möjlighet att växa och bli ruggigt bra om vi fortsätter jobba som vi gjort nu!

  Gilla

 2. Du tror inte på att ta det lugnt efter vaccinering alltså? Jag är så kluven så jag har bestämt mig för att för säkerhetsskull ta det lugnt….

  Gilla

  • Jag skulle inte köra ett agilitypass eller drag efter, men simmandet var flera timmar efter och vi tog det rätt lugnt.. Tror att det är lugnt att aktivera normalt, det är väl vad vet säger också?

   Gilla

 3. Jag är helt inne på din linje. LBK:s rykte är på väg att ändras och inställningen och attityden hos medlemmarna är inte samma nu som innan! Det har nog verkligen skett ett generationsskifte 🙂

  Gilla

%d bloggare gillar detta: