Klart -igen!

Monsters täcke blev färdigt igen i morse, det var lite långt framtill och benremmarna var lite för långa. Nu ser det bättre och smidigare ut! Tyvärr måste jag fixa till båda täckena ytterligare, reflexbanden var nämligen väldigt dåliga och gick sönder direkt. Jag reklamerade det och istället har jag fått ett reflextyg som verkar mycket bättre. Lite merjobb, men det blir nog bra!

Jag reklamerar en hel del just nu. Min nya kamera är på Elgiganten och fixas för att linsskyddet inte öppnades helt och igår gick ett par skor sönder när jag tog av mig dem. De var köpta i januari och liiite bättre hållfasthet kan man väl förvänta sig? Jag blir lätt irriterad om saker går sönder och är nog rätt gnällig som kund. Men betalar man för en vara så kan man väl vänta sig att det ska hålla längre än några månader tycker jag faktiskt…

Det blev ingen tävling för Troll i Valla ridhus. Vi blev bjudna på dop samma dag och jag är dessutom tveksam till underlaget. Jag undrar om Troll kanske borde pensioneras från ridhus med tungt underlag? Jag har för mig att Rättvik var rätt ok medan jag vet att Troll var lite halt efter en träning i Valla i mellandagarna och han blev halt flera gånger efter träningarna i Natersta ridhus men där var det ju extremt tungt.

Nu är det dags för sängen för mig, jag är alltid väldigt väldigt trött på fredagskvällarna!

20120217-225846.jpg

20120217-225903.jpg

Publicerat på 17 februari 2012, i Just nu. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

 1. Super läckert täcke!

  Gilla

 2. Du är så duktig! Duktig också på att reklamera. Sen jag jobbade i butik och vet hur jobbigt det är med reklamationer så har jag nog blivit tvärtom.. Låter bli och låter grejerna stå alternativt slänger dem. Det är ju helt fel, jag vet det! Men det här med att vara till besvär är jag väldigt dålig på…

  Dock reklamerade jag faktiskt en klicker jag köpte på Fyra Tassar som inte ens funkade vid första klicket. DÅ kände till och med jag att måttet var rågat =)

  Gilla

  • Jag reklamerar ofta, men jag vet inte hur jobbigt det är för personalen 😛 Men jag vill att det jag köper ska hålla måttet, särskilt om det är dyrt. Tygföretaget sa att de skulle plocka bort reflexbandet från sitt sortiment efter mitt klagomål och det tycker jag är bra! Håller det inte för 30 minuters promenad så håller det ju inte på en barnoverall heller och det är ju ändå en säkerhetsfråga…

   Gilla

%d bloggare gillar detta: