Lera och täcken

Nu känns det verkligen som vår i luften och det är ju jättehärligt! Smolket i bägaren är allt smuts som hundarna drar i, milde tid alltså! Jag glömmer nog lite hur det är på vintern och sommaren, för att bli lite chockad när våren och hösten väl kommer.

Just nu är jag i Jönköping utan hundar, de är kvar i Linköping hos husse för att jag valde den billiga utvägen och tog tåget ner torsdag-fredag. Billiga tänker ni, det är det väl SJ inte? Och det är de inte heller, men jag får pendlingsstöd från Arbetsförmedlingen det första halvåret på annan ort och de betalar 4 resor per månad år mig. Gratis i är ju bra, även om jag faktiskt väldigt mycket föredrar att åka bil och ha med mig hundarna..

Igår satt jag alltså här och undrade vad alla människor gör på kvällarna som inte var hund? Jag fick en massa förslag på facebook, leka med barn, skaffa häst, skaffa gymkort, resa och allt möjligt, men det mesta var sånt som jag inte riktigt kunde utnyttja bara sådär en kväll. Slutresultatet av den lediga kvällen blev att jag fixade till hundarnas täcken helt och hållet! Nu är det alltså riktigt reflextyg på sidorna och det känns som riktigt bra kvalitet. I helgen tänkte jag fota dem och lägga upp bilder på Sysidan och sen är det projektet avslutat! Nästa projekt är halsband och det har jag tänkt börja med nästa vecka.

Men just nu ska jag pallra mig iväg till jobbet!

Publicerat på 24 februari 2012, i Syprojekt. Bokmärk permalänken. 2 kommentarer.

  1. Jag hade nog gått på bio tror jag, om jag inte hade haft hundarna hemma en kväll 🙂

    Gilla

    • Bra idé, men hade du gått ensam på bio? Det var mitt alternativ igår 😛 Hade varit roligare att vara hundlös med sällskap helt klart!

      Gilla

%d bloggare gillar detta: