Ett halsband till Monster!

Första halsbandet klart! Det gick jättefort men det blev inte foder runtom som jag kanske ville… Det gick nämligen inte igenom ringarna. Jag har inte någon perfekt lösning, men jag kan ju klart säga att det inte är sista halsbandet jag syr! Det här gick på ett par timmar bara och blev rätt så bra. Det är i samma tyg som Monsters täcke och med både spänne och halvstryp. Kort kommer!

Idag tog vi en promenad i Vattenledningsparken med Anna! Anna och jag lärde känna varandra när vi inventerade matt mjölbagge söder om Linköping sommaren 2009. Biologvärlden är lite rolig, man springer på samma människor hela tiden 🙂

Efter promenaden tränade vi både kropp och själ, båda hundarna balanserade på min avlånga pilatesboll, Troll blev knuffad på (för att träna de stabiliserande musklerna) och sen körde vi en omgång på brädan. Jag är ute efter flera saker på brädan, fokus framåt oavsett min position, stannande i 2+2 oavsett min position och bra fart över brädan. Monster är riktigt bra medan Trolls kf är lite sabbade efter förra säsongen när jag släppte på honom. Han stannar gärna lite för tidigt och vi har inte riktigt tid med det så min kompromiss har varit ätt släppa på men det märks nu. Jag måste minsann plocka tillbaka honom lite så att han iaf bromsar lite och inte galopperar över i full fart. Med sina långa språng som är det rena turen om han landar på kf om han inte bromsar alls eftersom han inte har några running intränade… Till slut fick de sitta vackert, att sitta så tränar ryggmusklerna, åtminstone om de lyckas sitta kvar en stund. Båda två är rätt duktiga på att sitta stadigt även om det såklart alltid kan bli bättre.

Det är grymt kul att träna hemma! Hundarna är så himla entusiastiska och älskar det! Sen sover de gott en stund så att jag kan slå mig ner vid symaskinen, ett bra sätt att roa mig när älsklingen är i Linkan och jag är här själv!

Publicerat på 27 februari 2012, i Rehab, Syprojekt. Bokmärk permalänken. 3 kommentarer.

  1. Aaaaaah, har inte tänkt på att sitt vackert är bra för ryggmusklerna… Ska tänka på att lägga in det lite mer i träningen 😛 Haha, tack för tipset 😉

    Gilla

  2. Bild på halsbandet tack! =)

    Gilla

  3. Ja, bild! 😉 Hemma träning regerar. Roligt och rätt slappt! 😀

    Gilla

%d bloggare gillar detta: