Asså, dom bara däckade!

Jag hängde på Cissi och Johanna på träning ikväll i ett ridhus utanför Ulricehamn!

En hoppklass 2-bana från Borås byggdes och Troll körde på medium för att spara på bogarna. Troll gick väldigt fint idag och han känns jättefin nu! Skönt 🙂

Monster rev lite väl mycket men gjorde också väldigt bra grejer. Jaakkosarna sitter fint men vi behöver träna på svängar i hörn där man svänger tillbaka till hindret man hoppade inifrån om ni förstår vad jag menar. Det verkar vara en miss jag gjort, för det kan han inte göra tajt!

Väldigt roligt att träna iaf, även om man väl är lite knäpp som åker 1 timme enkel resa för att träna i 2 timmar :p Nu har båda hundarna slocknar som två små ljus, så trött blir man av att träna, iaf under lågsäsong 🙂

Publicerat på 29 februari 2012, i Agility. Bokmärk permalänken. 1 kommentar.

  1. Skönt med trötta hundar! Det är då man känner sig nöjd som matte. 🙂 Kul att det gick bra med!

    Gilla

%d bloggare gillar detta: